Mandag, 4. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Nyt om Mary og Frederik og børnenes togt til Færøerne

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres fire børn; prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine ombord på Dannebrog.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres fire børn; prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine ombord på Dannebrog.

Arkivfoto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Der er mange fantastiske oplevelser i vente for kronprinsparret og deres fire børn, når de efter sommerferien er på officielt besøg til Færøerne.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary aflægger sammen med deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, i sensommeren officielt besøg på Færøerne.

Nu er der kommet nyt om dagene fra den 23.-26. august, som er de dage, hvor kronprinsparret og børnene skal på togt med kongeskibet Dannebrog, og der er lagt op til mange skønne oplevelser for de royale æresgæster.

Mary og Frederik i den storslåede natur

Færøernes lagmand, Aksel V. Johannesen, skal være vært for besøget, der starter i hovedstaden Tórshavn, hvorfra man tager hul på et omfattende program.

Kronprinsfamiliens togt med kongeskibet Dannebrog til de nordatlantiske øer bringer dem forbi en række byer og bygder i kommunerne Sunda, Runavíkar, Klaksvíkar, Fugloyar og Tórshavnar.

Her får kronprinsfamilien mulighed for at gå i land og møde de lokale. 

Mary, Frederik og deres firkløver af børn kan desuden glæde sig til at opleve den storslåede grønne natur, der består af 18 øer og 1.289 kilometer kyststrækning.

Første gang sammen på Færøerne

Det er første gang, at kronprinsparret og deres børn sammen besøger denne del af rigsfællesskabet.

I sommeren 2014 besøgte kronprinsfamilien Grønland, hvor kongeskibet Dannebrog førte kronprinsparret og deres fire børn til byer og bygder i Syd- og Vestgrønland.

Det var en helt fantastisk oplevelse for Mary og Frederik samt Christian, Isabella, Josephine og Vincent at opleve Grønland på denne måde, og der er ingen tvivl om, at togtet til Færøerne bliver en lige så smuk oplevelse.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden