NYTÅRSGENSYN: Dronning Margrethe og prins Henrik til 1001 nats eventyr-nytårsfest

Se også:

På en mørk og magisk aften i 2014 ankom dronning Margrethe og prins Henrik til privat nytårsfest med udklædningstema. Se eller gense dronningen ankomme til 1001 nats eventyr-fest klædt ud som Gulnare fra eventyret om Aladdin.

Dronning Margrethe var knap nok færdig med sin nytårstale, før hun på årets sidste aften i 2014 klædte sig ud som en prinsesse fra "1001 nats eventyr" og kørte nordpå til privat nytårsfest med udklædningstema. 

Dronningen blev fornemt modtaget af aftenens vært, Keld Hillingsø, der naturligvis også var klædt ud.

Dronningen var som forvandlet

Her kan du se eller gense dronningen ankomme til den private fest på en mørk og magisk aften i Charlottenlund nord for København, hvor Hendes Majestæt Dronningen var forvandlet til Gulnare fra eventyret om Aladdin. Også en herligt veloplagt prins Henrik var med til den private nytårsfest med regentparrets nære venner tilbage i 2014. 

Glæd jer til en stor aften

Allerede nu kan royale fans godt begynde at glæde sig til, at BILLED-BLADET tirsdag den 1. januar sender live fra den første store royale begivenhed i 2019.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vi er på med direkte TV fra klokken 18.25 tirsdag 1. januar, hvor vi inviterer jer med til en aften udover det sædvanlige med prinsesse Marie og kronprinsesse Mary samt naturligvis dronning Margrethe i fine gallakjoler til nytårskur og -taffel fra Amalienborg Slot.

Glæd jer også til den store reportage med de mange flotte billeder af gallakjoler og smykker i BILLED-BLADET på torsdag den 3. januar.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden