NYTÅRSHYGGE-gensyn: Josephine og Isabella hoppede og dansede

Kronprinsparrets to døtre prinsesse Josephine og prinsesse Isabella var i fin form under en skøn udflugt i Dyrehaven nord for København. Nyd gensynet med de to friske prinsesser til Hubertusjagt med familien.

Lørdag, 29. december 2018 - af Ulrik Ulriksen

Der blev hoppet og danset til den helt store guldmedalje, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks børn prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent var med til Hubertusjagt i Dyrehaven nord for København.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Mary og Frederik og børnene overværede fra balkonen på Eremitageslottet den traditionsrige begivenhed med de rødklædte ryttere på flotte heste.

 

Prinsesserne holdt varmen

Undervejs hoppede og dansede Isabella og Josephine herligt, hvilket var med til at sprede god stemning på den festlige formiddag.

Det var i øvrigt også en god idé at bevæge sig, da det var var en ganske kølig dag. Kronprinsfamilien var i fin form til Hubertusjagten, hvilket var med til at gøre hele begivenheden til en flot fest.

BILLED-BLADET ønsker godt nytår

I denne uges udgave af BILLED-BLADET ønsker kronprinsesse Mary danskerne et godt nytår, og så kan du nyde et gensyn med alle årets smukkeste kjoler. Desuden byder vi på Danmarks bedste TV-blad med alt om de bedste film og udsendelser i den næste uges tid.