Tirsdag, 18. januar 2011 - af af Henrik Salling

Onkel Joachim har set tvillingerne: De er nuser

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prins Joachim og Marie er hjemme igen, og de har endelig set de søde royale tvillinger.

Prinsen viste sig med sit eget lykkelige trekløver ved et møde på Fyn. Prinsesse Marie strålede som altid - og lille Henrik er blevet en stor og køn knægt.

Prins Joachim og prinsesse Marie udtrykker deres største glæde og ønsker kronprinsparret et stort tillykke med familieforøgelsen.

- Nu kendte vi jo til fødslen på forhånd, så vi ventede dybest set ikke på nyheden, sagde Joachim, som sammen med prinsesse Marie var på privat ferie i Miami, da Mary nedkom på hospitalet.

- Derfor var vi også nogle af de første til at lykønske, fortalte Joachim.

Hvordan fik De den glade nyhed?

- Vi fik den over telefonen under vores ferie, og vi er meget glade på min bror og kronprinsessens vegne, sagde prinsen, da BILLED-BLADET møder ham til Danmarks Kartoffelråds årsmøde på Egeskov ved Kværndrup på Fyn. Med sig havde han også prinsesse Marie og lille prins Henrik.

Ingen tvillinger til Joachim

Har De haft lejlighed til at besøge tvillingerne?

- Ja. Vi så dem straks, vi kom hjem, og de er så søde. De er nuser, jublede prinsessen og prinsen, som ikke fortryder, at de tog på ferie, mens kronprinsparret blev forældre.

- Vi har alle en travl hverdag, og vi er alle slaver af, at alting er planlagt. Derfor tager vi os også den luksus, at vi planlægger vores ferie, sagde prinsen.

Prinsesse Marie har tidligere udtrykt, at hun gerne ville have flere børn. Men prins Joachim så alligevel lidt skræmt ud ved tanken om flere tvillinger i familien.

- Nu tror jeg lige at vi klapper hesten, grinede han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden