Mandag, 31. januar 2022 - af Marianne Singer

Overraskelse på overraskelse: Det her kom helt bag på Mary

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Der ventede kronprinsesse Mary hele to overraskelser, da hun begyndte sin 50-års fødselsdagsfejring på Koldinghus i godt selskab med kronprinsen, prinsesse Benedikte og greveparret af Rosenborg.

Kronprinsesse Mary reagerede med både latter og et rørt blik, da hun med kronprins Frederik ved sin side blev overrasket på forskellig vis under sit besøg på Koldinghus mandag formiddag. 

Det kom således fuldstændig bag på kronprinsessen, da hun fik overrakt et par korte løbeshorts på et sølvfad af Koldings borgmester Knud Erik Langhoff i forbindelse med hans tale i forbindelse med den officielle åbning af udstillingen "Mary og Kronprinsesserne". 

Se den sjove video med kronprinsesse Mary, der bliver overrasket under besøget på Koldinghus i toppen af artiklen

Klar til Royal Run?

Grunden til, at borgmesteren overrakte kronprinsessen et par løbeshort er, at han håber på, at hun til Royal Run den 6. juni vil løbe med i Kolding.

Efter gaveoverrækkelsen var det langt fra slut med overraskelser.

Således blev kronprinsesse Mary, der fylder 50 år på lørdag den 5. februar, mødt med en fødselsdagssang sunget af 100 elever fra den lokale Bramdrupdam Skole, da hun trådte ud i slotsgården.

En sang, der rørte dagens kongelige hovedperson dybt, som man kan se i videoen øverst i artiklen. 

Særudstillingen "Mary og Kronprinsesserne" markerer kronprinsessens 50-års fødselsdag og tegner et portræt af den danske kronprinsesse og hendes fire forgængere i Glücksborg-slægten.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden