9. sep. 2021
Af Marianne Singer

Overrasket af beundrer: Italienske kys til Mary

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary blev overrasket af en italiensk beundrer ude på gaden kort før hun skulle afsted efter et besøg hos et dansk firma i Milano.

Efter et veloverstået besøg hos den danske møbeltekstilvirksomhed Gabriel i Milano var kronprinsesse Mary onsdag eftermiddag på vej tilbage til sin bil, da hun blev overrasket af en henrykt kvindelig beundrer, der brændende ønskede sig et billede sammen med den kongelige gæst.

Med et passioneret kys fra italienske Maria de Stefano, der arbejder som receptionist i bygningen, hvor besøget fandt sted, var kronprinsessen ikke svær at overtale til at stille op.

Se den herlige video med kronprinsesse Marys møde med sin italienske fan i toppen af artiklen

Rund i Milano

Kronprinsesse Mary havde forinden også besøgt møbelvirksomheden Fritz Hansen og designvirksomheden Carl Hansen & Søn, der ligesom firmaet Gabriel udstiller under Milan Design Week, der er verdens største møbel- og designbegivenhed.

Formålet med kronprinsessens besøg var at sætte fokus på danske traditioner inden for de kreative fag og samtidig fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.

Den danske udstilling på Milan Design Week er blevet til i et samarbejde mellem den kongelige danske ambassade i Italien, Dansk Industri, Creative Denmark, Dansk Arkitektur Center, Realdania, VisitDenmark og de deltagende danske virksomheder.

Læs mere om: