Overrasket til middag: Kronprins Frederik må svare på nyt Herlufsholm-spørgsmål

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik bød aftenen på et nyt spørgsmål om Herlufsholm, da han ankom til middag på Langelinie Pavillonen i forbindelse med internationalt klimaministermøde.

Kronprins Frederik deltager her til aften som æresgæst i middag på Langelinie Pavillonen i forbindelse med internationalt klimaministermøde.

Danmark er vært for et internationalt klimaministermøde, som skal sætte fokus på implementeringen af beslutninger fra klimatopmødet i november 2021 i Glasgow.

Ved ankomsten til middagen blev kronprinsen på den grønne løber modtaget af blandt andre klimaminister Dan Jørgensen.

Kronprins Frederik og Dan Jørgensen
Foto: Hanne Juul

Kronprins Frederik og Dan Jørgensen

Kronprins Frederik svarede på nyt spørgsmål

En journalist ved den i dagens anledning grønne løber benyttede anledningen til at stille kronprinsen et spørgsmål om, hvorvidt han er tilfreds med de ændringer, der er i klimaet på Herlufsholm kostskole, hvor der er gang i en større revolution af kulturen, efter den kritiske TV 2-dokumentar “Herlufsholms Hemmeligheder” havde premiere for præcis en uge siden.

– Det er en ulykkelig situation, som vi allerede har kommenteret på, og jeg har ikke mere at tilføje til det, sagde kronprins Frederik, før han gik indenfor på Langelinie Pavillonen.

Kommunikationschef med kommentar

Tidligere på aftenen har kongehusets kommunikationschef Lene Balleby leveret en kommentar til TV2.dk, der ville vide, om kronprinsparret vil lade deres børn fortsætte på skolen.

– Der er mange, der spørger til kronprinsparrets holdning til deres børns fremtid på Herlufsholm. Jeg kan kun gentage, at for kronprinsparret er det afgørende, at ikke kun deres eget barn, men alle de børn og unge, som går på skolen, kan føle sig trygge i deres skolegang, lyder det fra Lene Balleby.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden