Søndag, 11. oktober 2020 - af Marianne Singer

På bare et år: Frederik og Marys børn er skudt i vejret

Kronprinsfamilien.
Kronprinsfamilien.
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har delt et sødt billede af deres fire børn, der tydeligt viser, hvor meget de er vokset det seneste år.

Der er fuld fart på prins Christian, 14, og hans søskende, prinsesse Isabella, 13, prins Vincent og prinsesse Josephine, 9.

Ikke bare i deres liv med en aktiv hverdag som elever på Tranegårskolen i Gentofte, men også rent kropsmæssigt, idet børnenes højde de seneste år er udvidet med adskillige centimeter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sket meget

Det kan man tydeligt se, hvis man sammenligner det nyeste billede af de kongelige børn, som kronprinsparret har delt, med et familiebillede taget for omkring et år siden. 

Kronprinsfamilien på privat sommertogt med Kongeskibet Dannebrog i august sidste år, hvor de blandt andet besøgte Læsø.

Her kan man se, at det især er drengene, der er skudt i vejret. 

Flotte og høje 

Alle fire kan stadig nå at vokse en del, hvilket de mange flotte og høje medlemmer af den danske kongefamilie kunne tyde på.

Deres far, kronprins Frederik, er 1,83 meter, deres oldefar, kong Frederik 9., var næsten to meter høj, mens farmor, dronning Margrethe, er lige omkring 1,80 meter. 

Kronprinsesse Mary er godt med med en højde på 1,72 meter. 

Forventningsfulde børn

Det nye billede har kronprinsen delt i forbindelse med børnenes deltagelse i Skolernes Motionsdag.

"Fire forventningsfulde børn på den sidste skoledag inden efterårsferien. ⁣

Som så mange andre folkeskoleelever kommer dagen til at stå i idrættens tegn på den traditionsrige Skolernes Motionsdag. Det bliver selvfølgelig en anderledes motionsdag, end vi er vant til. Men jeg ved, at man rundt omkring i hele Danmark har tilrettelagt dagen, så eleverne kan holde den nødvendige afstand, men stadig bevare fællesskabet omkring motion og idrætsglæde. Jeg får selv lejlighed til at opleve det lige om lidt, når jeg skal besøge Nivå Skole og deres motionsdag. Jeg vil ønske alle elever og lærere en god Skolernes Motionsdag – og samtidig en god efterårsferie.
- H.K.H. Kronprinsen".

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden