Plejehjems-beboere: Får medaljer på dronningens fødselsdag

Københavns Bagerlaug
Når dronning Margrethe i morgen fylder 80 år vil godt 5.000 plejehjems-beboere få medaljer. Altså dem med flødeskum og creme, lavet af Københavns Bagerlaug.

I anledning af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag i morgen 16.april, vil godt 5.000 plejehjemsbeboere i København og Frederiksberg Kommune få medaljer.

Selvom mange plejehjems-beboere nok kunne fortjene en kongelig erkendelse i denne svære tid med socialt afsavn på grund af Corona-krisen, så er kager med dronningens fødselsdagsmonogram på mørdej med flødeskum og creme, helt sikkert også en kærkommen gestus.

Det er Københavns Bagerlaug, der står bag opmærksomheden, for normalt ville lauget sende majestæten en blomsterhilsen på dronningens fødselsdag.  Men fordi dronningen har bedt om, at gaver og blomsterhilsner bliver sendt til nogle, som har det svært i denne tid, har lauget taget dette fine initiativ og uddeler de mange kager i morgen formiddag til plejehjemsbeboerne.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

- Er der nogen, der fortjener en medalje i denne tid, så er det dem. Og for os er det en virkelig dejlig opgave, siger oldermand Erik Ellitsgaard fra bagerlauget, der naturligvis opfordrer alle til at fejre både majestæten og dig selv med en kage.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden