Fredag, 2. november 2012 — af af Malan Joensen

Preben Kristensen bekymret for de kongelige børn

Preben Kristensen og gemalen Søren Hedegaard
Preben Kristensen og gemalen Søren Hedegaard
Foto: AOP
Den folkekære entertainer kan godt forstå, den kongelige familie er dybt berørt over dødsfald

- Jeg forstår godt, at den kongelige familie er dybt berørt. Hun har betydet meget for de mennesker. Ikke mindst for børnene i familien. Der var ingen tvivl om, at hun betød meget for børnene i kongehuset. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de har det nu, fortæller skuespiller og Linje 3-medlem Preben Kristensen om kronprinsesse Marys kammerpige Tina Jørgensen, der blev fundet død i sin lejlighed på Østerbro i København mandag morgen. Det skriver BT.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hun var som en mor for os alle. En blæksprutte med meget lange arme, som var der for alle, både de kongelige, deres livvagter, kort sagt alle. Hun løb fra Herodes til Pilatus, så fjernede hun lige en plet dér, så gav hun lige en ekstra hånd her. Det var hendes unikke personlighed, der gjorde hende til kronprinsessens kammerjomfru, tilføjer Søren Hedegaard, der er kronprinsesse Marys frisør og Preben Kristensens mand.

Politiet oplyser, at der skal holdes ligsyn.

- Og så skal det afgøres, om ligsynet giver anledning til en obduktion. Vi kender jo ikke noget til, om der for eksempel har været et sygdomsbillede, siger Jens Christensen, vagtchef hos Københavns Politi.

Politiet oplyser også, at der ikke er noget, der tyder på, at Tina Jørgensen har begået selvmord. Den 53-årige kammerjomfru havde ingen børn selv, men efterlader sig ifølge BT en mor, søster og et par niecer og nevøer. Begravelsen finder sted på torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden