Prins Christian gik i land i regnvejr i Alluitsup Paa

Prins Christian og kronprinsesse Mary i Alluitsup Paa.

Prins Christian og kronprinsesse Mary i Alluitsup Paa.

Foto: Hanne Juul i Grønland
Kronprinsparrets ældste søn var på en kølig regnvejrsdag i Grønland til sit allerførste kaffemik sammen med sin mor og far.

De to første dage af kronprinsparret og deres børns besøg i Grønland har været præget af solrigt sommervejr.

Men da kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og prins Christian på dag 2 gik i land i bygden Alluitsup Paa, var det både tåge og regnvejr.

Alligevel var både royale gæster og hele bygden i festhumør. Det kunne en smule regnvejr og bare syv graders varme ikke ødelægge.

Alenetid med forældrene

Prins Christian så i øvrigt ud til at nyde at have sin mor og far lidt for sig selv inde på land, mens prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent var blevet hjemme ombord på kongeskibet Dannebrog.

Christian var i bygden både en tur i kirke og i en børnehave sammen med kronprinsparret, før de rundede besøget af med en omgang kaffemik i Alluitsup Paa-sportshallen.

Det var allerførste gang, at Christian sad til højbords ved sådan et grønlandsk kaffeselskab. Og han så ud til at hygge sig med sine forældre og alle de mange andre søde mennesker, der omgav ham.

Husk, at du kan følge med i den royale families rejse på BILLED-BLADET's Instagram-konto (kontoen hedder BILLEDBLADET). Du kan også følge os, når du søger på hashtaggene #bbgroenland og #billedbladet eller løbende se billederne på oversigten herunder (klik på billederne for at se dem større).

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden