4. dec. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Prins Christian hilste på en koalabjørn i Australien

Prins Christian var godt et år gammel, da han første gang besøgte Australien med sine forældre. Det besøg udviklede sig til et lille triumftog for Christian, der i høj grad nød at være på besøg i en dyrepark på Tasmanien.
I november 2006 var prins Christian med sin mor kronprinsesse Mary og farmand kronprins Frederik i Australien. Den lille familie besøgte også Marys elskede Tasmanien.

Vildt besøg i dyrepark

Netop på Tasmanien var lille prins Christian med mor og far et smut forbi dyreparken ”Bonorong Wildlife Park”, hvor de kongelige kom i nærkontakt med vilde skabninger som en kænguru, en wombat, et firben og et par nuttede kolalabjørne.

Prins Christian og de første skridt

Det var også på denne tur, at prins Christian tog sine første, lidt tøvende skridt. Måske var der tale om et lille skridt for den etårige fyr, men det var et kæmpeskridt for hans forældre, der var pavestolte over deres skønne søn. En lille fyr, der i løbet af en eneste dag viste Mary og Frederik og resten af verden, at han både havde mod nok til at stå på egne ben samt til at turde røre ved dyrene i ”Bonorong Wildlife Park”.

Læs mere om: