Prins Christian med mor og far til stor kongelig fest i Norge

Fotomontage: Krestine Havemann, Hanne Juul og Det norske kongehus
Kongehuset meddeler, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med prins Christian deltager som gæster ved prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation i Oslo lørdag den 31. august.

Det bliver en både festlig og historisk dag, når prinsesse Ingrid Alexandra, der er nummer to i den norske tronfølge, konfirmeres i Slotskapellet på det kongelige slot i Oslo lørdag den 31. august. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Blandt de mange fornemme gæster vil også være kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres ældste søn, prins Christian, meddeler det danske hof. 

Valgt som fadder

Det danske kronprinspar er på flere måder selskrevne gæster, idet de er nære venner med prinsesse Ingrid Alexandras forældre, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 

Endvidere er kronprins Frederik fadder til prinsesse Ingrid Alexandra, men kunne ved dåben den 17. april 2004 ikke være tilstede, fordi han havde travlt med forberedelserne til sit bryllup med Mary, der fandt sted en måneds tid senere. 

Kronprinsesse Victoria kommer 

Prinsesse Ingrid Alexandras andre faddere er daværende kronprins Felipe af Spanien, kronprinsesse Victoria af Sverige, prinsesse Märtha Louise, Marit Tjessem og kong Harald, der selv holdt sit barnebarn under dåben. 

Kronprinsesse Victoria har også allerede meldt sin ankomst til den kongelige konfirmation. 

Med til familiefejringen er derudover nære familiemedlemmer, venner og det officielle Norge. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden