13. apr. 2023
Af Marianne Singer

Prins Christian og prinsesse Isabella klar til stor privat fejring i udlandet med deres søskende

Kronprinsesse Mary
Kronprinsfamilien.
Foto: Hasse Nielsen for kongehuset
Prins Christian, 17, og prinsesse Isabella, 15, kan sammen med deres mindre søskende prins Vincent og prinsesse Josephine på 12 år glæde sig til at fejre deres fætter grev Henrik, når han skal konfirmeres næste måned.

Der bliver helt sikkert stor gensynsglæde, når prins Christian, 17, prinsesse Isabella, 15, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 12 år næste måned møder grev Henrik, 13, og komtesse Athena, 11.

Det sker ved grev Henriks private konfirmationsfest, hvor pressen dog har lov til at være med til at dække dele af fejringen.

Prinsesse Josephine
Prinsesse Josephine og prinsesse Athena ved dronningens fødselsdagsfejring i 2017.
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Isabella
Prinsesse Josephine og prinsesse Athena hyggede sig i hinandens selskab ved dronningens fødselsdagsfejring i Aarhus i 2017.
Foto: Hanne Juul

I hvert deres land

Det er kongehuset, som i en pressemeddelelse via Ritzau har meddelt, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltager i grev Henriks konfirmation sammen med deres fire børn.

Til daglig bor grev Henrik og komtesse Athena i Paris med deres forældre, prins Joachim og prinsesse Marie, mens kronprinsfamilien har base i København og Fredensborg.

Prins Joachim og prinsesse Marie flyttede til Frankrig med deres børn i 2019.

Læs mere om: