Prins Christian vækker opsigt i udlandet

Prins Christian.

Prins Christian.

Foto: Lars H. Laursen
Det vækker stor opsigt i udlandet, at prins Christian er blevet smittet med coronavirus.

Det er ikke bare i Danmark, at prins Christians corona-smitte har fyldt i alle medier.

Også de udenlandske hjemmesider har skrevet løs om kronprinsparrets 15-årige søn, der mandag blev testet positiv for Covid-19.

Mange medier

Blandt de mange store udenlandske medier, der har haft fokus på prins Christian er det engelske magasin Hello, hollandske Vorsten, norske VG og engelske Daily Mail, der er verdens største engelsksprogede hjemmeside. 

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Sidstnævnte skriver, at kronprinsfamilien skal være i karantæne i to uger, hvilket dog ikke er nævnt i den pressemeddelelse, som kongehuset sendte ud mandag eftermiddag. 

Blev fanget 

Også svenske Expressen skriver om prins Christian og nævner i samme artikel Sveriges egne kongelige, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der også har været smittet med coronavirus, men nu er raske.

Sidst prins Christian optrådte så meget i de udenlandske medier var i 2015, da han under juleferien i Australien blev fanget i en stærk strøm på Mermaid Beach i Queensland og blev hjulpet op af vandet af en livredder.

Ifølge kongehuset var situationen dog helt udramatisk. Læs mere om det herunder:

I isolation

Ifølge kongehusets pressemeddelelse mandag er prins Christian lige nu i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. 

Kongehuset har i forbindelse med testsvaret modtaget rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed vedrørende smitteopsporing og test af Kronprinsfamilien.

Familien vil i de kommende dage opholde sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden