4. maj. 2011
Af af Marianne Singer

Prins Christians klasse fyldt til bristepunktet

Prins Christian
Prins Christian
Foto: AOP
Den fem-årige prins får masser af kammerater i sin kommende folkeskoleklasse.

Når prins Christian starter i 0. klasse på Tranegårdsskolen, vil der være mulighed for at få en masse nye venner. For ifølge bt.dk er hans klasse fyldt til bristepunktet med 25 elever. Børnehaveklasserne på den populære skole er sat til 24 elever pr. klasse. Der må maksimalt være 25 elever ved skolestart, men den sidste plads er reserveret til "eventuelle tilflyttere til distriktet". Og det er det, som Gentofte Kommune har skrevet prins Christian ind som. Prins Christian er nemlig blevet gjort til Gentofte-borger i den sammenhæng.

Skoleleder Torben Lind har tidligere bekræftet, at det ikke er muligt for børn fra andre distrikter at komme ind på skolen. Derfor har kommunen været nødsaget til at omgå reglerne og indlemme prinsen som Gentofte-borger.

- Jeg vil da tro, at alle skoler vil være interesseret i at have vores lands overhoved gående på skolen. Det ville vi i hvert fald gerne. Derfor har skolebestyrelsen givet dispensation, så der er oprettet en ekstra plads i klassen, forklarede Torben Lind til bt.dk i sidste uge.

Læs mere om: