Mandag, 27. juni 2022 — af Marianne Singer

Prins Felix afventer svar: Det skal der ske efter sommer

Prins Felix under interviewet med BILLED-BLADET. 
Prins Felix under interviewet med BILLED-BLADET.
Foto: Hanne Juul
Prins Felix drømmer om at starte på Copenhagen Business School efter sommer.

Efter at have været i et praktikforløb hos Mærsk drømmer prins Felix om at begynde på Copenhagen Business School efter sommer.

Det fortæller grevinde Alexandras privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgreen.

- Prins Felix har søgt ind på Copenhagen Business School og venter lige nu svar om optagelse, ligesom andre unge, der har søgt ind på en uddannelse, forklarer hun til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal ikke vente længe

Og prins Felix kommer ikke til at vente længe, for Copenhagen Business School giver besked om optagelse om en lille måneds tid, den 28. juli.

I forvejen er prins Nikolai studerende på CBS, hvor han netop er blevet bachelor og, ifølge B.T., efter sommer skal læse Sales Management.

Om sin tid på Mærsk har prins Felix tidligere forklaret følgende til BILLED-BLADET:

- Det er ufattelig spændende. Jeg laver forskellige ting – det kan være alt fra excelark til at skulle lave power points og analysere konkurrenter. Det er ufattelig hyggeligt, og der er et virkelig godt sammenhold. Folk er så søde. Jeg har været meget positivt overrasket. Ikke, at jeg forventede noget negativt på den måde, men jeg synes virkelig, at det er en fornøjelse at være der, og jeg lærer meget. Første måned, jeg var der, blev mit ordforråd indenfor shipping kraftigt udvidet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden