Prins Felix fortæller: Dejligt at have far hjemme fra Paris

Prins Joachim og prins Felix.

Prins Joachim og prins Felix.

Foto: Hanne Juul
Prins Felix kan onsdag fejre, at studentereksamen er i hus med et flot 12-tal i den sidste eksamen.

Prins Felix er onsdag blevet student fra Gammel Hellerup Gymnasium.

Her var grevinde Alexandra, prins Joachim og prins Nikolai med for at fejre den store dag, og det var prins Joachim, der stolt kunne sætte studenterhuen på, efter at prins Felix havde scoret et 12-tal i dansk i sidste fag.

- Min far satte huen på, ligesom han gjorde med med bror, Nikolai. Så det var selvfølgelig et meget stort øjeblik. Og det er rigtig dejligt at have far hjemme fra Paris, selv om det kun er for en kort stund. Men bare dét, at han er her, er jeg meget glad for, sagde prins Felix sødt.

For både prins Joachim og prins Felix er det endnu mere bevægende, at de får denne oplevelse sammen, efter et år, hvor familien har været sat på store prøvelser, foruden coronasituationen.

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

For sidste sommer, kun to dage efter prins Felix' 18-års fødselsdag, 22. juli, som blev holdt med en fest på vinslottet Caix i Frankrig, blev prins Joachim ramt af en blodprop i hjernen, som prinsen blev hasteopereret for.

Og grundet både rehabilitering og corona-restriktioner, har prins Joachim og prins Felix ikke kunnet se så meget til hinanden.

Familien var samlet til jul hos dronningen, men ellers er kommunikationen foregået på telefon og computer.

Så efter et hårdt år, hvor følelserne har været uden på tøjet af bekymring for prins Joachims helbred, var det derfor ekstra dejligt og meget bevægende for både prins Felix og prins Joachim at kunne dele dagens glædelige oplevelse sammen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden