Prins Felix fylder 15 år

To brødre, Felix og Nikolai, på vej til konfirmationsfest lørdag aften hos Ida Davidsen i Store Kongensgade i København.

To brødre, Felix og Nikolai, på vej til konfirmationsfest lørdag aften hos Ida Davidsen i Store Kongensgade i København.

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Dronningens næstældste barnebarn fylder år i dag.

Lørdag er der god grund til at hejse flaget. Prins Joachim og grevinde Alexandras yngste søn, Prins Felix, fylder nemlig 15 år.

Og der er al mulig grund til at hylde den charmerende teenager, som tager alle med storm med sit behagelige væsen og høflige opførsel.

Prins Felix' fire flotte navne

Prinsen blev født på Rigshosptalet og da han blev døbt i Møgeltønder Kirke fik han som alle andre kongelige fire navne: Felix Henrik Valdemar Christian. Og han kunne i samme ombæring kalde sig for prins til Danmark og greve af Monpezat.

I foråret blev prins Felix konfirmeret og for en gangs skyld var det ham, der var i centrum. En fantastisk dag for hele familien, som mødte talstærkt op i Fredensborg Slotskirke, hvor han bekræftede sin kristne tro.

Senere tog familie og venner til spisning, fest og dans i restaurant Ida Davidsen, som er ejet af prins Joachims bedste ven og fadder til prins Felix, Oscar Davidsen Siesbye. 

Efter sommeferien er prinsen igen at finde på skolebænken på Krebs' Skole på Østerbro.

Nyd alle billederne af den unge prins i galleriet herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden