Prins Felix fylder 18 år: Se hvor han fejrer fødselsdag

Foto: Steen Brogaard
Prins Felix fylder i dag 22.juli, 18 år og bliver dermed myndig. Fødselsdagen fejrer prinsen sammen med alle sine nærmeste , præcis som han har ønsket sig mest.

I dag fylder prins Felix, prins Joachim og grevinde Alexandra af Frederiksborgs, yngste søn, 18 år.

Prinsen, der kom til verden på Rigshospitalet, 22.juli 2002, var kun et par år gammel, da hans forældre blev separeret og skilt. Men prinsen, der hele tiden har boet hos sin mor, grevinde Alexandra, kan på fødselsdagen i dag glæde sig over, at kunne fejre dagen med BÅDE sin far og sin mor omkring fødselsdagsbordet.

Prinsen er nemlig i Frankrig på sommerferie hos sin far, prins Joachim og dennes hustru, prinsesse Marie, der ferierer på Chateau de Cayx, og de har inviteret grevinden til Frankrig for at holde Felix fødselsdag, så han kan fejre dagen med ALLE sine nærmeste omkring sig, sådan som han har ønsket.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Med i Frankrig for at råbe hurra er nemlig også broderen prins Nikolai,20, og de to halvsøskende prins Henrik,11, og prinsesse Athena,8. Så det bliver helt sikkert alle tiders fødselsdag, præcis som prins Felix kunne ønske sig.

BILLED-BLADET ønsker prins Felix stor TILLYKKE med de 18 år. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden