Prins Felix og prins Nikolai slugte stegte melorme

Prins Felix smager på de stegte melorme, men storebror prins Nikolai kigger spændt på.

Prins Felix smager på de stegte melorme, men storebror prins Nikolai kigger spændt på.

Foto: Scanpix
Prins Joachim og grevinde Alexandras to store drenge, prins Nikolai og prins Felix, er ikke sarte. Det beviste de under besøg i Randers Regnskov.

“Uhm” er ikke lige det ord, man normalt bruger til at beskrive en slimet orm med. Men det var det, både prins Felix, 12, og prins Nikolai, 15, udbrød, da de satte tænderne i et par stegte melorme under deres besøg i Randers Regnskov i sidste weekend.

“Uhm, de knaser,” var prinserne enige om efter at have slugt melormene, som heldigvis var blevet ristet over åben ild, inden de blev serveret.

Prins Felix og prins Nikolai besøgte den indendørs regnskov sammen med deres mor, Grevinde Alexandra, i forbindelse med åbningen af en stor udstilling om betingelserne i Nicaragua.

Randers Regnskov arbejder for at redde regnskove over hele verden fra at blive ødelagt, og dyrearter fra at blive udryddet.

Grevinde Alexandra er protektor for Randers Regnskov.

Ud over at spise orme gav besøget prins Felix og prins Nikolai chancen for at fodre en søko og for at komme helt tæt på en albino tigerpyton. Den store slange skræmte Alexandra, men ikke hendes to sønner.

- Jeg forsøgte at lade som ingenting, fordi drengene er her. Så bør man jo holde sig rolig, så de kan få en god oplevelse, sagde Grevinde Alexandra bagefter til Randers Amtsavis.

 

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden