17. jun. 2022
Af af

Prins Felix om svær tid: Vi hjalp hinanden gennem det værste

Prins Felix
Prins Felix
Foto: Hanne Juul
For prins Felix og prins Nikolai har det været vigtigt at have hinanden og familien at støtte sig til i vanskelige tider. Det fortæller de om i nyt interview i BILLED-BLADET.

I juli 2020 blev prins Felix og prins Nikolais far, prins Joachim, indlagt med en blodprop i hjernen.

Det skete to dage efter, at han sammen med sine børn, prinsesse Marie og grevinde Alexandra havde fejret Felix’ 18-års fødselsdag midt i sommerferien på vinslottet Château de Cayx i Frankrig.

Efter en vellykket operation og fem dage på intensivafdelingen kunne prinsen heldigvis vende hjem til familien.

Felix og Nikolai har stærke minder

Felix og Nikolai har stærke minder fra den dag, deres far blev ramt af en blodprop.

– Vi havde faktisk lige sagt farvel på dagen og var på vej hjem fra ferie sammen. Så det kom som et chok for os alle. Selvfølgelig ville man gerne have været der for at hjælpe, men jeg er glad for, at vi blev sparet for sådan en forfærdelig oplevelse, lyder det fra Nikolai, mens Felix taler om sin og Nikolais mor grevinde Alexandra som en enorm støtte i den svære tid.

Felix fremhæver Alexandra

. – Der var selvfølgelig vores mor … vi hjalp hinanden igennem det værste. Så hende talte vi selvfølgelig meget med. Men også vores far! Vi ringede til ham hele tiden og talte med ham. Det var i hvert fald hurtigt, at han blev stabil igen, så man kunne tale med ham og høre, hvordan han havde det, siger Felix i det eksklusive interview, du kan læse i BILLED-BLADET i denne uge.

Abonnement på BILLED-BLADET
Abonnement på BILLED-BLADET

Læs mere om: