9. dec. 2022
Af Marianne Singer

Prins Gustav og prinsesse Carina: Sådan holder vi jul i år

Prinsesse Carina
Prins Gustav og prinsesse Carina hjemme på Berleburg Slot.
Foto: Hanne Juul
Prins Gustav og prinsesse Carina har lagt planer for juleaften, fortæller de til BILLED-BLADET.

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og også prinsesse Benediktes søn, prins Gustav, og hans hustru, prinsesse Carina, har lagt planer for højtiden.

Således fortæller prinseparrets talsmand Ralf Beke-Bramkamp til BILLED-BLADET, at juleaften i år bliver fejret i Tyskland.

"Juleaften fejrer de med familiemedlemmer i Bad Berleburg", lyder det fra talsmanden, og det kan dermed se ud til, at prinseparret hygger sig på deres smukke slot i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen i juledagene.

Ærgerlig start

Julemåneden begyndte ellers på ærgerlig vis, da prinseparret i oktober meddelte, at slottets julemarked med overskriften "Juletidsrejsen", der skulle have fundet sted i tredje adventsweekend, desværre måtte aflyses på grund af energikrisen.

Desuden var der i forvejen blevet slukket for den flotte aftenbelysning af slottet.

Glædelig nyhed

En glædelig nyhed kom så sidst i novembermåned, da prinseparret meddelte, at de ville tænde for slottets aftenbelysning i alle fire adventsweekender fra det blev mørkt til klokken 21. 30.

- Det er dejligt, at vi kan nyde stemningen i disse festdage sammen med venner, naboer og foreningskollegaer, lød det fra prinseparret i deres pressemeddelelse.

Derudover lovede de, at der næste år igen vil komme et julemarked på slottet.

Læs mere om: