Mandag, 12. august 2013 — af af Annelise Weimann

Prins Gustavs kæreste fortsætter forfatter-successen

Carina Axelsson skriver kontrakt på 10 ungdomsbøger
Prins Gustavs kæreste, Carine Axelsson, på slottet i Berleburg.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Carina Axelsson har fået flot kontrakt på flere ungdomsbøger i USA og Storbritannien.

Prins Gustavs søde kæreste, Carina Axelsson, er i fuld gang med at skrive sin første ungdomsbog ”Model under cover”. Carina udgav for flere år siden to børnebøger om figuren Nigel, men nu går hun et skridt videre.

- Jeg er lykkelig for at kunne fortælle, at jeg har underskrevet en aftale med Usborne Publishing i Storbritannien og med Sourcebooks i USA om at udgive flere ungdomsbøger, fortæller Carina, der bor i en pragtfuld lejlighed på slottet i Berleburg sammen med prins Gustav. Det er også her, hun skriver sine bøger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Bøgerne er ungdoms-krimier, og hovedpersonen hedder Axelle. Jeg har altid selv været vild med krimier og ville gerne læse én med en kvindelig hovedperson. Derfor gik jeg i gang, og jeg skrev de første noter, mens jeg arbejdede i Paris for modeskaberen John Galliano. Det var også dér, jeg fandt ud af, at hovedpersonen i mine bøger skulle hedde Axelle, fortæller Carina Axelsson og tilføjer:

- Den første bog udkommer til februar næste år, og den anden bog kommer om efteråret. Derefter følger de øvrige otte bøger efter, fortæller Carina, der er særdeles kreativ.

Foruden at skrive, tegner prins Gustavs kæreste også godt, har haft en udstilling i Berleburg, og hvert år udgiver hun en julekalender med motiver fra Berleburg, som hun selv har tegnet.

Prins Gustav og Carina Axelsson på Gråsten Slot under sommerens fotografering.
Prins Gustav og Carina Axelsson på Gråsten Slot under sommerens fotografering.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden