Tirsdag, 8. september 2015 - af af Trine Larsen og Pia Meisner From

Prins Henrik har mistet sin søster

Prins Henriks søster, Maurille Beauvillain de Monpezat, er død. Det har hoffet netop meddelt i en pressemeddelelse.
Prins Henriks søster, Maurille Beauvillain de Monpezat, er død. Det har hoffet netop meddelt i en pressemeddelelse.
Flemming Jeppesen/BILLED-BLADET
Prinsgemalens søster, madame Maurille Beauvillain de Monpezat, er i dag død i Frankrig efter langvarig sygdom. Det oplyser hoffet i en pressemeddelelse.

En dyb sorg har ramt prins Henrik, der har modtaget den triste besked, at hans søster, madame Maurille Beauvillain de Monpezat, i dag er død efter lang tids sygdom. Det meddeler hoffets kommunikations- og pressechef Lene Balleby i en pressemeddelelse.

For bare få uger siden fortalte prins Henriks nevø, Thomas Beauvillain, til BILLED-BLADET, at hans mor var meget syg. Af samme årsag kunne hun ikke deltage i den årlige sommerkoncert, der blev afholdt på Château de Cayx den 20. august.

Prins Henrik deltager i bisættelsen

– Vi håber alle, min mor får et fredeligt og smukt forløb. Men hun er meget, meget syg, og hun vil helst bare være derhjemme, hvor hun kan glæde sig over besøg af sine børn og 24 børnebørn, fortalte Thomas Beauvillain, da BILLED-BLADET mødte ham til koncerten.

I pressemeddelelsen fra hoffet fremgår det desuden, at prinsgemalen deltager i bisættelsen, der vil finde sted fredag eller lørdag i denne uge.

 

Maurille Beauvillain de Monpezat fotograferet i sit hjem i 2001. (Foto: Ulla Aue/BILLED-BLADET)
Ulla Aue/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden