21. apr. 2015
Af af Trine Larsen

Prins Henrik på forlænget weekend i Venedig

Arkiv
Arkiv
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Efter en uge på langs med influenza fik prins Henrik det bedre og trængte til luftforandring, så prinsgemalen tog et smut til Venedig

Efter prins Henrik havde ligget i sengen en uge på Fredensborg Slot med influenza – og dermed var gået glip af festlighederne i forbindelse med dronningens 75 års dag, følte prinsgemalen sig tilsyneladende så frisk, at han havde behov for lidt ferie under varmere himmelstrøg.

Prinsgemalen besluttede derfor at tage på en forlænget weekend til Venedig, hvor han stille og roligt spadserede rundt i de hyggelige gader og bl.a. også besøgte Marcuspladsen

- Jeg kan bekræfte at prinsgemalen i weekenden rejste til Sydeuropa for at komme sig helt efter at have været sengeliggende med influenza i en uge, siger kongehusets presse-og kommunikationschef Lene Balleby til BILLED-BLADET og bekræfter også, at prinsgemalen befinder sig i Venedig.

- Men det er en privat rejse, så jeg kan ikke kommentere det yderligere, siger Lene Balleby, der ikke ønsker at kommentere, hvornår prinsgemalen ventes tilbage i Danmark.

Læs mere om: