9. sep. 2015
Af af Trine Larsen

Prins Henrik rejser ned til søsterens begravelse

Prins Henrik
Prins Henrik har aflyst sine officielle pligter fra at rejse ned og deltage i lillesøsterens død.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter lillesøsterens død er prins Henrik tydeligt berørt, og han rejser ned snarest til Frankrig for at deltage i begravelsen.

Prinsgemalen var fattet, men tydeligt berørt af sin søster Maurille Beauvillain de Monpezats død tirsdag, da han onsdag morgen ankom til restaurant Sølyst i Klampenborg.

Her skal prinsgemalen tilbringe dagen sammen med kronprins Frederik , idet de begge deltager i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskabs Kongefugleskydning.

Da BILLED-BLADET ved prinsgemalens ankomst kondolerede, blev han tydeligt berørt og fortalte straks, at han naturligvis deltager i sin søsters begravelse i Frankrig.

Prins Henrik aflyser officielle opgaver

- Jeg tager derned i morgen og begravelsen er på fredag, fortalte prinsgemalen BILLED-BLADET, der for et par uger siden, skrev om prinsgemalens søster, der lå for døden i sit hjem og var ved at opgive kampen mod en svær og langvaring kræftsygdom.

Prinsgemalen har ellers et par officielle opgaver i denne uge, men disse vil blive aflyst, så han kan tage ned og støtte familien og deltage i sin søsters begravelse.

Maurille Beauvillain de Monpezat efterlader sig ægtemanden, Jacques Beauvillain , samt syv børn og 24 børnebørn.

En af sønnerne, Thomas Beauvillain er dansk gift med Mie og sammen har parret tre af nu afdøde Maurilles mange børnebørn.

Læs mere om: