Onsdag, 9. september 2015 - af af Trine Larsen

Prins Henrik rejser ned til søsterens begravelse

Prins Henrik
Prins Henrik har aflyst sine officielle pligter fra at rejse ned og deltage i lillesøsterens død.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter lillesøsterens død er prins Henrik tydeligt berørt, og han rejser ned snarest til Frankrig for at deltage i begravelsen.

Prinsgemalen var fattet, men tydeligt berørt af sin søster Maurille Beauvillain de Monpezats død tirsdag, da han onsdag morgen ankom til restaurant Sølyst i Klampenborg.

Her skal prinsgemalen tilbringe dagen sammen med kronprins Frederik , idet de begge deltager i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskabs Kongefugleskydning.

Da BILLED-BLADET ved prinsgemalens ankomst kondolerede, blev han tydeligt berørt og fortalte straks, at han naturligvis deltager i sin søsters begravelse i Frankrig.

Prins Henrik aflyser officielle opgaver

- Jeg tager derned i morgen og begravelsen er på fredag, fortalte prinsgemalen BILLED-BLADET, der for et par uger siden, skrev om prinsgemalens søster, der lå for døden i sit hjem og var ved at opgive kampen mod en svær og langvaring kræftsygdom.

Prinsgemalen har ellers et par officielle opgaver i denne uge, men disse vil blive aflyst, så han kan tage ned og støtte familien og deltage i sin søsters begravelse.

Maurille Beauvillain de Monpezat efterlader sig ægtemanden, Jacques Beauvillain , samt syv børn og 24 børnebørn.

En af sønnerne, Thomas Beauvillain er dansk gift med Mie og sammen har parret tre af nu afdøde Maurilles mange børnebørn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden