15. jul. 2016
Af Trine Larsen

Prins Henrik stak af med børnebørnene

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kk10.jpg
Foto: Niels Hougaard/BILLED-BLADET
Prins Henrik er altid til spas og ballade, og han var ikke sen til at lade sig overtale til en køretur i de elektriske golfbiler med børnebørnene, så snart han var ankommet til Gråsten Slot.

Prins Henrik sørger altid for spas og ballade, når han er sammen med sine børnebørn. Således også fredag, hvor familien var samlet til den årlige fotografering på Gråsten Slot.

For aldrig så snart den kongelige familie var gået ind på slottet efter sommerfotograferingen, lokkede prins Henrik børnebørnene med ud og køre. Det skete i et par små hvide, elektriske golfbiler, som tilsynelandende er populære og bliver brugt flittigt.

Prinsesse Isabella så ihvertfald ud til at have øvet sig meget i sommerferien på Gråsten, for hun manøvrerede golfbilen ganske flot da hun sad bag rattet i den ene og drønede rundt i slottets gård sammen med sine søskende. Men udenfor slottet måtte de kongelige børn have en voksen med, og prins Henrik behøvede ikke megen overtalelse. Smutturen blev lidt længere end beregnet, for da det traditionsrige vagtskifte gik i gang, var grandpapa og børnebørnene væk. De vendte dog tilbage midt i vagtskiftet så hele familien igen kunne samledes på trappen for sammen at se det sidste af vagtskiftet. Det var lidt skrabet rent musikalsk, idet Den kongelige Livsgardes musikkorps har ferie, og derfor var det Livgarden i tjeneste, som spillede på fem trommer og fire fløjter.
https://imgix.billedbladet.dk/aa12.jpg
Foto: Niels Hougaard/BILLED-BLADET

Læs mere om: