28. maj. 2016
Af Trine Larsen

Prins Henrik vandt præmie til sin egen bridge-turnering

Prins Henrik.
Foto: Keld Navntoft, BILLED-BLADET
Prins Henrik var én af vinderne til sin egen bridge-turnering, Prins Henriks Grand Prix-finale, som foregik i Aller-huset.

Prins Henrik vandt en flot andenpræmie i den turnering, han selv har lagt navn til, nemlig Prins Henriks Grand Prix, som bridgespillere spillere fra hele landet har kvalificeret sig til.

Dermed kunne prins Henrik køre hjem til Fredensborg med et par gode flasker rødvin, som var præmien han delte med bridge-makkeren Ole Raulund.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Prins Henrik er en entusiatisk protektor

Forud for præmieoverrækkelsen, som prins Henrik også stod for, havde han haft en hyggelig dag sammen med 160 bridgespillere, der spillede finalen i Aller-huset på Havneholmen i København, der bl.a. huser BILLED-BLADET. Turneringen var arrangeret af ugebladet Søndag og blev en stor succes, ikke mindst på grund af prins Henriks tilstedeværelse.

SE BILLEDERNE: Prins Henrk lavede spas til badmintonkamp

Prins Henrik spiste frokost i BILLED-BLADETs kantine

Danmarks Bridgeforbund kan ikke ønske sig en mere entusiastisk protektor, for prins Henrik spillede selv med fra morgenstunden. Allerede før kl. 10 var prinsen på plads og spillede til 14.30, kun afbrudt af en halv times frokost, som han indtog i Aller-husets kantine.

Kort forinden overraskede prins Henrik også de godt 150 måske kommende medlemmer af Danmarks Bridgeforbund, der på etagen over turnerings-lokalet var til introduktions-kursus i det populære kortspil. At prinsen kiggede forbi var meget populært, så tilmeldingerne strømmer nok ind de kommende dage.

Prins Henrik måtte sidst på eftermiddagen afbryde sit spil, idet han havde en anden officiel opgave. I et par timer var prins Henrik til åbningen af en maleri-udstilling på Nivågaard, inden han atter hastede tilbage til Aller-Huset for at overrække præmier. Han overrakte den fornemme pokal, Prins Henriks pokal med inskription, og et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Læs mere om: