2. apr. 2014
Af Malan Joensen

Prins Henriks fødselsdag rykker premiere

Holdet bag Tivolis sommerrevy TAM TAM flytter deres premiere i respekt for prins Henriks 80 års fødselsdag, der fejres samme aften.

Egentlig skulle Tivolis sommerrevy TAM TAM have haft premiere søndag 1. juli i Glassalen i Tivoli, men på en workshop i går blev det besluttet at rykke premieren en dag tilbage, så den i stedet finder sted lørdag 31. juli.

Det meddeles i en pressemeddelelse. Årsagen til ændringen skal findes i, at prins Henrik, der den 11. juni bliver 80 år, samme aften som den oprindelige premieredato skal fejres i DR Koncerthuset.

- Ja, alle på TAM TAM-holdet er jo glødende royalister, og vi hverken kan eller vil konkurrere med en planlagt fejring af H.K.H. Prinsgemalens runde fødselsdag. Derfor har vi besluttet at flytte vores premiere fra søndag den 1. juni til lørdag den 31. maj og vi håber, at DR’s fejring af prinsgemalen bliver en fantastisk aften til stor glæde for fødselaren, udtaler executive producer Jesper Winge Leisner fra The One and Only Company i pressemeddelelsen.

Hør Søs Egelind tale fransk

- Mais oui, bien sûr, toutes pour le Prince, udtaler Søs Egelind, der er blandt skuespillerne i revyen, på fejlfrit fransk og fortsætter:

- Selvfølgelig, alt for prinsen, vi kan da ikke risikere, at Hans Kongelige Højhed ikke har mulighed for at komme til premieren, så vi flytter da bare til den 31. maj og håber at se ham dér.

Skuespillerholdet, der blandt andre også tæller Christiane Schaumburg-Müller, Szhirley, Alexandre Willaume, Pelle Emil Hebsgaard, Niels Olsen og Bodil Jørgensen, har lavet videoen ovenfor, hvor de åbenbart får et særligt, royalt opkald.

Læs mere om: