Fredag, 25. august 2017 - af Trine Larsen

Prins Henriks hund har fået hvalpe

Prins Henrik med hunden Tillia på skødet.
Prins Henrik med hunden Tillia på skødet.
Foto: Lars H. Laursen
Prins Henriks hund, Tillia, har fået hvalpe, så der er liv og glade dage på Amalienborg, hvor hvalpene kan hygge sig med kronprinsparrets hundehvalp, Grace

Da prins Henrik blev udskrevet fra Skejby Sygehus kunne BILLED-BLADET samtidig konstatere og skrive nyheden om, at prinsens hund, Tillia, skulle have hvalpe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dét fik den kun et par dage efter og de otte hvalpe er nu godt en måned gamle og har det godt og er yderst livlige.

Det kan ses på kongehusets Instagram, hvor der er lagt en lille video ud med hvalpene, som er på besøg hos kronprinsparrets hundehvalp, Grace, der er godt fem måneder gammel.

Mens de otte hvalpe tumler rundt om Grace ligger den velafrettede border collie pænt i græsset og lader de fire måneder yngre små hvalpe, tumle omkring sig. 

Men videoen viser også, at Grace endnu ikke har lang tålmodighed med så små vildbasser.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prins Henriks fire-årige Tillia har været en god mor, for hvalpene, der er godt en måned gamle, ser ualmindelig sunde og velnærede ud. De otte hvalpe er af racen, glathårede gravhunde, og har lidt forskellige farve.

Ingen af hvalpene har endnu fået navne, og hvad der skal ske med dem, hvem der i fremtiden skal være heldige, kongelige hundeejere, er endnu ikke bestemt. 

Prins Henrik rekreerer for tiden på Fredensborg Slot efter sin seneste hospitalsindlæggelse, så han kan denne gang ikke tage sig så meget af de nye hvalpe, som han gerne ville. Hvalpene og deres mor bliver passet godt af prinsens hundeglade livrist, og de små logrende hvalpe er helt sikkert en stor glæde for prinsen midt i hans rekonvalescens.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden