Tirsdag, 7. august 2012 - af af Trine Larsen

Prins Joachim – Athena er så elsket

- Hun er så dejlig, og hun har det så godt, fortæller en stolt prins Joachim om sin seks måneder gamle datter prinsesse Athena.
- Hun er så dejlig, og hun har det så godt, fortæller en stolt prins Joachim om sin seks måneder gamle datter prinsesse Athena.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET & Krestine Havemann
Prins Joachim lyser helt op, når samtalen falder på hans seks måneder gamle datter - prinsesse Athena.

Prins Joachim kan ikke skjule, hvor glad og stolt han er over sin lille godt seks måneder gamle datter, Athena. Når der spørges til hende, lyser øjnene, stemmen bliver mild, og prinsen ser helt forelsket ud.

- Hun er så dejlig, og hun har det så godt. Hun vokser og tager for sig af livet på alle måder, siger prinsen og fortsætter:

- Hver gang jeg er blevet far, har jeg troet, at nu kunne det ikke blive bedre. Men det er det med hende. Hun er en helt utrolig lille pige.

Så hun skal ikke byttes?

- Nej, hun skal bestemt ikke byttes, ler prinsen og tilføjer:

- Hun er perfekt og noget af det nemmeste. Selvfølgelig bliver man mere og mere erfaren efterhånden, som man får flere børn, men der er ingen af mine sønner, der har været som hende. Det er bestemt noget andet at få en datter. Hun er bare så nem, rolig og glad. Og så elsker hun sin mor og far, smiler prins Joachim, der også fortæller, at hun lyser op, når hun ser og hører sine brødre, som hun er meget begejstret for.

- Og de for hende. Athena er i det hele taget meget elsket, siger prins Joachim glædestrålende.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden