Prins Joachim bliver TV-stjerne

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Lars Laursen
Prins Joachim er en af hovedpersonerne i en dokumentar­serie i seks afsnit, som TV3 efter al sandsynlighed viser i løbet af efteråret.

Serien handler om prinsens karriere som racerkører og engagement i motorsporten med et erfarent team bestående af tre nære venner, Oscar Siesbye, Adam Siesbye og Martin Berner. Der bliver også sat fokus på holdets mekanikere og alt andet omkring holdet, som til de store løb i Danmarksmesterskabet for Historiske Biler ofte får støtte af en flok trofaste fans. Heriblandt prins Joachims nærmeste familie, anført af prinsesse Marie og deres lille søn prins Henrik samt af Joachims sønner med grevinde Alexandra, prins Nikolai og prins Felix. De kongelige familiefans vil også være med i serien.

BILLED-BLADET var med, da prins Joachim til weekendens løb på den svenske racerbane i Knutstorp havde et TV-hold i hælene. Joachim var veloplagt, da han steg ud af bilen i pit efter et par heftige omgange på den store bane. Veltalende og med ansigtet lagt i de helt rigtige folder fortalte han til kameraet om begivenhederne på banen og om alt det, der går for sig rundt om et motorløb. Også BILLED-BLADET fik et par ord om weekendens første ræs på Ring Knutstorp i Sverige.

- Det har været en o.k. start, acceptable tider, og det ser lovende ud i forhold til start­positioner og løbet i eftermiddag. TV-holdet, der er med i dag, forstyrrer os ikke, for når først klaveret spiller, så foregår det hele mellem hænderne og fødderne og motoren, sagde prins Joachim, der endnu ikke ved, hvad TV-serien kommer til at hedde.

Heller ikke folkene bag serien har titlen på plads, men der arbejdes med titelforslag lige fra "Team Cortina" til "Ud at køre med de skøre".

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden