Fredag, 6. august 2010 - af af Jan Bergman

Prins Joachim: Det er helt vidunderligt

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den kongelige familie glæder sig til tvillingefødsel i januar.

Kronprins Frederiks bror fik personligt overbragt nyheden om kronprinsesse Marys dobbeltlykke, og prins Joachim er overlykkelig på kronprinsparrets vegne.

- Det er en pragtfuld nyhed. Helt vidunderligt, udtalte prins Joachim umiddelbart, da B.T.s reporter, som fangede ham på Københavns Rådhus fredag eftermiddag.

- Man bliver glad for en god nyhed, og man bliver endnu gladere for en dobbeltgod nyhed, fortalte den vordende onkel, som desuden fortæller, at han fik overbragt nyheden personligt af storebror kronprins Frederik på Gråsten Slot.

Fredag eftermiddag kom den glade bekræftelse fra hoffet om Marys graviditet, og selvfølgelig er hele den kongelige familie begejstret for nyheden om at der venter kronprinsparret tvillinger.

- Nu flikflakker hele familien af glæde. Jeg ser den samme glæde i hans øjne, som jeg selv oplevede, da jeg blev far, fortæller en smilende prins Joachim, der som bekendt selv er far til tre drenge.

Prins Joachim har selv oplevet tre fødsler på Rigshospitalet, hvor alle hans tre drenge er født. Prins Nikolaj kom til verden den 28. august 1999 kl. 11.52. Joachims anden søn Prins Felix blev født den 22. juli 2002 kl. 10.56, og sidste skud på stammen, prins Henrik, den 4. maj 2009 kl. 04.57.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden