Fredag, 7. juni 2013 - af Jan Bergman

Prins Joachim fejrer fødselsdag i Stockholm

Prins Joachim fejrer 43-års fødselsdag i Stockholm med prinsesse Marie
Prins Joachim kan fejre sin 44-års fødselsdag i Stockholm med prinsesse Marie.
Foto: Krestine Havemann
I dag fylder prins Joachim 44 år og sammen med prinsesse Marie ankommer han senere på dagen i den svenske hovedstad til fejring af prinsesse Madeleine.

Prins Joachim er sikret fest og farver på sin fødselsdag i dag. Sammen med sin hustru og prinsesse Benedikte, ankommer han i løbet af fredagen til Stockholm, for at være med til kongelig privatfest på Grand Hôtel i aften. Festen bliver holdt af det svenske kongepar til ære for prinsesse Madeleine og Chris O’Neill.

Men selvom festen i aften er tiltænkt det kommende brudepar, så får prins Joachim og prinsesse Marie med garanti også deres del af opmærksomheden i aften, og mon ikke selskabet husker at skål højt og synge fødselsdagssang for den danske prins.

Prinsen må undvære sin bror og svigerinde på dagen. Kronprinsparret har meldt deres ankomst på selve bryllupsdagen den 8. juni.

Imens nyder kronprinsesse Mary og kronprins Frederik den danske sommer i København, hvor BILLED-BLADET mødte dem på gaden. Læs meget mere om dette møde og se alle billederne i BILLED-BLADET på torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden