Mandag, 27. december 2010 - af af Casper Nielsen

Prins Joachim festede med Klovn-drengene

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Meget diskret havde Prins Joachim sneget sig med til festen efter premieren på Klovn – The Movie.

Premieren på Klovn - The Movie var ikke for sarte sjæle. Halvnøgne piger serverede champagne, hele Imperial-biografen var dekoreret som et luksusbordel, og det var måske ikke lige stedet, man ville ses, hvis man er kongelig.

Men prins Joachim er vild med det helt særlige komisk/ironiske univers, som Frank Hvam og Casper Christensen har skabt med Klovn, og i dybeste diskretion dukkede han derfor op til efterfesten i Imperial.

Alle fotografer var blevet sendt hjem, så officielle billeder af prins Joachim i et selskab med letpåklædte serveringspiger ikke kunne knipses og bruges som reklame for filmen. Men mange af prins Joachims venner og bekendte - såsom Oscar Siesby, Peter Warnøe og ikke mindst Bent Fabricius-Bjerre - var til stede under hele premieren og kunne efterfølgende fortælle prins Joachim om løjerne på lærredet.

Tog med på natklub

Prins Joachim fik selvfølgelig også lejlighed til at drikke en champagneskål med "klovnerne" selv. Casper Christensen og Frank Hvam kender prins Joachim særdeles godt. Prins Joachim var således med som kommentator på afsnittet "Sivsko og ægget" på en af Klovn-dvd'erne, og også ved den lejlighed foregik det så diskret, at det end ikke blev nævnt på dvd-omslaget.

Prins Joachim følte sig imidlertid i så godt selskab i Imperial, at han valgte at tage med, da efterfesten i Imperial sluttede, og nogle - deriblandt Casper Christensen - tog videre på Remees natklub Zen.

- Joachim var inviteret til premieren, men havde takket nej til en billet og så derfor ikke filmen på premiereaftenen, oplyser Have Pr, der stod for invitationerne. Den kongelige Klovn-fan var altså på egen hånd med klovnerne i natten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden