Onsdag, 20. juni 2018 - af Ken Richter

Prins Joachim fodrede vaskebjørne med signalkrebs

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Flemming Jeppesen / BILLED-BLADET
Prins Joachim fejrede 25-års jubilæum for AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg.

Prins Joachim er ikke bange for dyr. Heller ikke for fremmede kryb, der kunstigt er kommet til landet, og som nu breder sig i de danske åløb.

Det viste prinsen ved AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, hvor prinsen frejdigt tog fat om en signalkrebs og viste den frem, inden han kastede den ind til to sultne vaskebjørne.

Inviede nyt anlæg

Den lille krebs og vaskebjørnen hører begge til de invasive arter, som egentlig ikke hører til i den danske natur, men de kan ses i dyreparken i Silkeborg. Det samme kan alle de typer fisk, som lever deres liv i ferskvand.

Som protektor for AQUA i Silkeborg var prins Joachim æresgæst ved centrets 25-års jubilæum, og han fik i dagens anledning æren af indvi det nye anlæg for grævlingen.

Imponeret prins

Det sky natdyr var dagen i forvejen kommet til sit nye hjem fra Sverige, så det sov trygt under al postyret. Prins Joachim følte sig dog ikke snydt af den grund.

- Jeg har skam set en grævling i virkeligheden, men det har været i skæret fra billygterne, smilede prins Joachim, der var imponeret over det nye anlæg.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden