4. aug. 2022
Af Marie Krakau

Prins Joachim gæster Aftenshowet og lader værterne bryde kongelig regel

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Lars H. Laursen
Prins Joachim medvirker torsdag i "Aftenshowet" på DR1.

Der er kongeligt besøg i "Aftenshowet" torsdag aften, hvor prins Joachim har lagt vejen forbi.

Prinsen er i studiet for at tale om en af weekendens store begivenheder, Copenhagen Historic Grand Prix - et racerløb med historiske racerbiler i centrum.

"Aftenshowet" har i løbet af sommeren hver dag haft en kendt dansker i studiet som gæstevært sammen med en af programmets faste værter.

Dagens gæstevært er komikeren Jan Gintberg og sammen med Kristian Ring-Hansen Holt interviewer han prins Joachim i studiet i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Lod værterne bryde regel

Vært Kristian Ring-Hansen Holt startede interviewet med prins Joachim med at sige, at de havde fået lov til at bryde en ellers striks kongelig regel.

Under interviewet havde Jan Gintberg og Kristian Ring-Hansen Holt nemlig fået lov til, at væres dus med prins Joachim.

Står hans hjerte nært

Copenhagen Historic Grand Prix kører fra fredag d. 5. august til søndag d. 7. august i København, og løbet at altid stået prins Joachims hjerte nært.

Han plejer næsten hvert år at være en selvskreven løbsdeltager og ofte har både hustru og børn med i løbet af weekenden.

Sidste år var hans hustru, prinsesse Marie, samt prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena med for at heppe på Joachim og alle de andre racerkørere.

Havde vennerne med

Prins Joachim har taget sine to gode venner Oscar Davidsen Siesby og Martin Berner med ind til Jan Gintberg og Kristian Ring-Hansen Holt.

Oscar Davidsen Siesby og Martin Berner er blandt Joachims tætte venner, og han kører Copenhagen Historic Grand Prix både med og mod dem i København i weekenden.

Under interviewet blev trioen spurgt om, hvem af de tre gode venner, der var chefen under løbet, og prompte kom det fra både prins Joachim og Oscar Siesby, at det var Martin Berner, der har chefkasketten på.

Læs mere om: