Prins Joachim hædret med pris og portræt

Prins Joachim og prinsesse Marie

Prins Joachim og prinsesse Marie

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Organisationen Care hædrede onsdag prins Joachim med fornem pris og nyt maleri – se med her…

Stolt og ydmyg var nok de to ord, som kendetegnede prins Joachim bedst, da han onsdag eftermiddag modtog Care-prisen for sit mangeårige engagement i Care. Og samtidig blev et nyt portræt af prinsen også afsløret.

Prins Joachim har i 25 år været protektor for hjælpeorganisationen Care. Derfor var det nærmest indlysende, at prinsen onsdag modtog Care-prisen. Den gives til en person, som gennem en årrække har gjort en særlig indsats for organisationen.

Samtidig med prisen afsløredes tillige et portræt af prinsen, som i fremtiden vil pryde receptionsområdet hos Cares hovedsæde i København.

- Prisen betyder meget. På mine rejser med Care har jeg set, hvor vigtigt det er, at man rammer rigtigt, når man laver udviklingsarbejde. Derfor får denne pris en helt speciel placering, fortalte prins Joachim, som til prisoverrækkelsen havde følgeskab af sin hustru, prinsesse Marie.

Portrættet er malet af kunstneren Mikael Melbye, som naturligvis også var til stede ved afsløringen i Cares hovedsæde i København.

Prins Joachim og prinsesse Marie med det nye portræt af prinsen.

Prins Joachim og prinsesse Marie med det nye portræt af prinsen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden