Onsdag, 23. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Prins Joachim har haft et par forrygende dage

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Efter en svær sommer med bekymringer har prins Joachim nu for alvor med succes taget hul på et nyt kapitel af sit liv i Frankrig.

Den seneste tid har budt på et par helt forrygende dage for prins Joachim og hans familie i Frankrigs hovedstad Paris.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim viste god stil

Da prins Joachim i fredags tog hul på sit nye job som forsvarsattaché ved den danske ambassade i Paris, gjorde han det med stil.

Efter at have talt med pressen og stillet op til et par billeder gik prinsen indenfor på ambassaden og satte sig til rette ved sit skrivebord.

Joachim har glædet sig til at komme i gang med sit nye job, og han gjorde et overbevisende indtryk på alle i løbet af fredagen, hvor han sendte et billede fra kontoret ud via de sociale medier.

Mindre ceremoni

Mandag var Joachim tilbage på job og på sin anden arbejdsdag blev han officielt udnævnt til brigadegeneral ved en mindre højtidelighed.

Også denne lille højtidelighed blev markeret med et opslag på kongehusets sociale medier.

Dejligt med hverdag

Allerede dagen før jobstarten hyggede prins Joachim og prinsesse Marie sig i Paris, hvor de bor med deres to børn Athena og Henrik.

Ingen tvivl om at prinsen og hans elskede Marie nyder, at hverdagen er i gang igen efter en vanskelig sommer præget af Joachims blodprop i hjernen, der ramte ham som et lyn fra en klar himmel den 24. juli.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden