Mandag, 15. april 2019 — af Trine Larsen

Prins Joachim hyldes med fødselsdagskoncert

Prinsesse Marie og prins Joachim.
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Fire dage før sin 50-års fødselsdag den 7. juni bliver prins Joachim hyldet med en friluftkoncert i parken ved Sølyst, Den Kongelige Skydebane, og koncerten er åben for dem, der er hurtige.

I anledning af prins Joachims 50-års fødselsdag den 7. juni har en række kunstnere besluttet at hylde prinsen med en stor friluftkoncert i den smukke have bag Sølyst, Den Kongelige Skydebane, i Klampenborg nord for København.

Det sker fire dage før fødselsdagen, nemlig mandag 3. juni, og finder sted kun få hundrede meter fra prins Joachim og prinsesse Maries hjem på Emiliekildevej.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim og prinsesse Marie er naturligvis tilstede ved koncerten, som er åben for alle, der er hurtige.

Prins Joachim: - Jeg blev utrolig rørt

Der er nemlig sat 500 billetter til salg, og koncertens entréindtægt går ubeskåret til en velgørende organisation, som prins Joachim personligt vil afsløre fra scenen i forbindelse med koncerten.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

– Det er en meget, meget flot gave, som jeg blev utrolig rørt over at modtage. Virkelig ... det er meget generøst, siger prins Joachim til BILLED-BLADET.

Han kan se frem til et stort og varieret program med de bedste folk inden for primært den klassiske genre. Men der bliver i løbet af aftenen også plads til rytmisk musik med Bryan Rice, ligesom skuespilleren Susse Wold vil læse digte op af prins Henrik.

Sådan kan du komme med til koncerten

En af initativtagerne bag koncerten er operasanger og manden bag Verdensballetten, Jens-Christian Wandt. Han udtaler:

- Prins Joachim har altid haft en stor kærlighed til den klassiske musik. Han er protektor for flere klassiske ensembler og lytter med stor entusiasme til både opera, kammermusik, korsange og danske sange. Derfor var det oplagt at give prins Joachim denne fødselsdagsgave og på den måde takke ham for hans store engagement i den klassiske musiks verden - og i det hele taget takke ham for det store arbejde, han gør som prins til Danmark.

Billetter til koncerten den 3. juni 2019 koster 295 kr. og kan købes på www.koncertforprinsjoachim.dk

Overskuddet fra billetsalget går ubeskåret et velgørende formål.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden