Prins Joachim melder klar til start i Aarhus

Prins Joachim.

Prins Joachim.

Foto: Birger Storm
Prins Joachim deltager i den 10. udgave af Classic Race i Aarhus

Prins Joachim er igen klar til at give den gas, når han i i Storebededagsferien fra den 17. til den 19. maj skal køre ræs i Aarhus.

Det er Classic Race Aarhus, der har 10 års jubilæum, og prins Joachim har deltaget i de fleste af løbene med teamet bag Cortina Racing.

Prins Joachim skal rundt om Marselisborg Slot

Den kongelige racerkører melder sig køreklar i sin Lotus Cortina fra 1965, når han skal drøne rundt på vejene omkring Marselisborg Slot.

- Prinsen har betydet rigtig meget for Classic Race Aarhus. Han var med ved den alleførste udgave af løbet, hvor han vandt '65 klassen i sin Lotus Cortina. Siden har han flere gange haft sin familie med til løbet, hvor han sammen med sine børn har været en lige så entusiastisk deltager i vores sæbekasseløb, som når han kører historisk race, siger Mike Legarth, der er direktør for løbet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

For et par år siden kiggede dronning Margrethe endda forbi teamets "garage" og fik et indblik i sin søns begejstring for motorsport.

Sidste år havde prins Joachim også meldt sig til løbet, men han valgte i sidste øjeblik at melde afbud, fordi han også skulle deltage i fejringen af sin storebror kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden