Fredag, 8. marts 2019 — af Ken Richter

Prins Joachim melder klar til start i Aarhus

Prins Joachim.
Prins Joachim.
Foto: Birger Storm
Prins Joachim deltager i den 10. udgave af Classic Race i Aarhus

Prins Joachim er igen klar til at give den gas, når han i i Storebededagsferien fra den 17. til den 19. maj skal køre ræs i Aarhus.

Det er Classic Race Aarhus, der har 10 års jubilæum, og prins Joachim har deltaget i de fleste af løbene med teamet bag Cortina Racing.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim skal rundt om Marselisborg Slot

Den kongelige racerkører melder sig køreklar i sin Lotus Cortina fra 1965, når han skal drøne rundt på vejene omkring Marselisborg Slot.

- Prinsen har betydet rigtig meget for Classic Race Aarhus. Han var med ved den alleførste udgave af løbet, hvor han vandt '65 klassen i sin Lotus Cortina. Siden har han flere gange haft sin familie med til løbet, hvor han sammen med sine børn har været en lige så entusiastisk deltager i vores sæbekasseløb, som når han kører historisk race, siger Mike Legarth, der er direktør for løbet.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

For et par år siden kiggede dronning Margrethe endda forbi teamets "garage" og fik et indblik i sin søns begejstring for motorsport.

Sidste år havde prins Joachim også meldt sig til løbet, men han valgte i sidste øjeblik at melde afbud, fordi han også skulle deltage i fejringen af sin storebror kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden