20. maj. 2012
Af af Preben Petersen

Prins Joachim og Marie forkæler gæsterne med lækkerier

Schackenborg Slotskros chefkok Henning Kohl
Schackenborg Slotskros chefkok Henning Kohl
i baggrunden
Se her, hvad receptionsgæsterne fra barnedåben får at spise på Schackenborg.

Menu ved reception på Schackenborg Slot

Fisk & skaldyr

  • Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn
  • Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche
  • Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme
  • Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter
  • Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis

Grønt

  • Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum
  • Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud
  • Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat

Kød

  • Brissel i maidera creme og krustade
  • Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr.jysk rugbrød og issalat
  • Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace
  • Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep
  • Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette

Ost

  • Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder

Sødt

  • Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel
  • Rødgrød med fløde
  • "Fløderand" med jordbær i akaciehonning
  • Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær
  • Macaron med hindbær og vanilje

Menuen er lavet af kokken Henning Kohl fra Schackenborg Slotskro.

Læs mere om: