20. maj. 2012
Af af Preben Petersen
Prins Joachim og Marie forkæler gæsterne med lækkerier
Schackenborg Slotskros chefkok Henning Kohl
i baggrunden
Se her, hvad receptionsgæsterne fra barnedåben får at spise på Schackenborg.
Menu ved reception på Schackenborg Slot
Fisk & skaldyr
- Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn
- Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche
- Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme
- Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter
- Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis
Grønt
- Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum
- Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud
- Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat
Kød
- Brissel i maidera creme og krustade
- Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr.jysk rugbrød og issalat
- Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace
- Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep
- Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette
Ost
- Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder
Sødt
- Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel
- Rødgrød med fløde
- "Fløderand" med jordbær i akaciehonning
- Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær
- Macaron med hindbær og vanilje
Menuen er lavet af kokken Henning Kohl fra Schackenborg Slotskro.