Søndag, 22. juli 2018 - af Henrik Salling

Prins Joachim og prinsesse Marie ferierer i udlandet

Prins Joachim, prinsesse Athnena, prins Henrik, prinsesse Marie - her fotograferet i forbindelse med prins Felix' sidste skoledag
Prins Joachim, prinsesse Athnena, prins Henrik, prinsesse Marie - her fotograferet i forbindelse med prins Felix' sidste skoledag
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Mens kronprinsparret ferierer i Danmark, har Joachim og Marie valgt at tage til udlandet i deres sommerferie.

Danmark er sommerferieramt - også i den kongelige familie, som holder nogle tiltrængte uger. Fri for officielle pligter og tid til familiært samvær.

Kronprinsparret har endnu engang valgt at tilbringe en del af ferien i Gråsten. Dronningen har haft nogle dage på Marselisborg i Aarhus, men er nu også stødt til familien på Gråsten Slot. Torsdag den 19. juli kom dronningen til Sønderjylland, og her får hun følgeskab af blandt andre prinsesse Benedikte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Prins Joachim og prinsesse Marie har derimod valgt at holde deres ferie i udlandet. Det oplyser kongehusets kommunikationsafdeling til BILLED-BLADET. Om familien på et senere tidspunkt får lejlighed til at slå vejen forbi Gråsten, må tiden vise.

Sommerferie uden den ældste søn

For et par uger siden løftede prins Joachim en lille flig af ferieplanerne, da BILLED-BLADET mødte ham i Vedbæk Havn.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Nu er der jo én (prins Nikolai, red.), der bliver student, og han har derfor en anden agenda. I Nikolais tilfælde skal der ikke tænkes på, hvornår skolerne holder sommerferie, men mere på hvornår han skal stille i trøjen. Så det bliver ikke med alle fire i år, fortalte prins Joachim.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden