26. nov. 2022
Af Marianne Singer

Prins Joachim og prinsesse Marie glæder sig til jul med Nikolai og Felix: Det er i sig selv et højdepunkt

Prins Joachim
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Foto: Martin Høien
Prins Joachim og prinsesse Marie fortalte fredag i Paris, hvor meget det betyder for dem, at prins Nikolai og prins Felix i år er med til at fejre jul sammen med dem og deres to yngste.

Prins Joachim og prinsesse Marie var i højt julehumør, da de fredag deltog i åbningen af årets julebasar i den Danske Kirke i Paris.

I den forbindelse spurgte BILLED-BLADET, hvad det betyder for dem, at prins Nikolai, 23, og prins Felix, 20, er med på den længe ventede udlandsrejse de skal på henover julen.

Gør julen endnu bedre

- Ja, prins Nikolai og prins Felix er med i år, og det gør vores jul endnu bedre, lød det smilende fra prinsesse Marie, mens prins Joachim supplerede:

- For os og for drengene og for de yngste er det der, hvor vi er 100 procent - det er i sig selv et højdepunkt.

Prins Joachim
Prinseparret med alle børnene tidligere i år ved dronningens jubilæumsfejring.
Foto: Kaspar Wenstrup

Elsker at pynte op

Forinden havde prinsesse Marie forklaret, hvad de særligt elsker ved julen.

- Det er den 24. december om aftenen, hvor vi allesammen sidder rundt omkring julebordet, med en lækker julemenu, som vi har lavet sammen, omgivet af en helt vidunderlig julestemning. For jeg elsker at pynte og dekorere og gøre det hele hyggeligt for familien. Og prins Nikolai og prins Felix er med i år, og det gør vores jul endnu bedre. Det bliver super hyggeligt.

Læs mere om: