31. jul. 2016
Af Karina Didriksen

Prins Joachim og prinsesse Marie har børnene med til Brasilien

Prinsesse Marie, prins Joachim og deres børn (arkivfoto).
Prinsesse Marie, prins Joachim og deres børn (arkivfoto).
Foto: Uffe Weng
Prins Joachim og prinsesse Marie nyder turen til Sydamerika med prins Nikolaj, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena.

Prins Joachim og prinsesse Marie er i øjeblikket ved at skabe en masse gode minder og oplevelser sammen med deres børn i Brasilien.

De har nemlig valgt at tage deres to børn, prins Henrik og prinsesse Athena, samt prins Joachims sønner, prins Nikolaj og prins Felix, med på turen til Sydamerika, hvor parret skal deltage i diverse arrangementer i forbindelse med OL 2016.

Det fremgår af et billede, som kongehuset har lagt op på deres officielle Instagram-side. Her står prins Joachim og prinsesse Marie foran et vandfald sammen med deres fire børn.

VIDEO: Prins Henrik og prinsesse Athena hjalp mor og far

Prins Joachim og familien ved verdens største vandfald

Hele familien smiler til kameraet, mens verdens største vandfald, Iguaçu, bruser i baggrunden på grænsen mellem Brasilien og Argentina.

Prins Joachim, prinsesse Marie og deres børn er på vej fra São Paulo til Rio de Janeiro, og de har altså valgt at slå vejen forbi det naturskønne område – et sted, der ligger omkring 1500 kilometer fra OL-byen i Rio.

På tirsdag har prinseparret deres første officielle arrangement i storbyen Rio de Janeiro. Det er sammen med kronprinsparret.

Prins Joachim og prinsesse Maries OL-program begyndte fredag den 29. juli og slutter lørdag den 6. august.

Læs mere om: