13. feb. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Prins Joachim og prinsesse Marie havde børnene med til Fredensborg

Prins Joachim og prinsesse Marie
Prins Joachim og prinsesse Marie
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prins Henrik har dagen igennem været omgivet af sine nærmeste. Prins Joachim og prinsesse Marie har besøgt prins Henrik på Fredensborg Slot, og de havde deres børn med sig.

Prins Henrik er tirsdag blevet overflyttet til Fredensborg Slot fra Rigshospitalet i København. På Fredensborg Slot har prins Henrik dagen igennem været omgivet af sin nærmeste familie. Sidst på eftermiddagen ankom prins Joachim og prinsesse Marie til Fredensborg. Med sig havde de fire børn. Joachims to store drenge prins Nikolai og prins Felix samt deres to egne børn, lille prins Henrik og prinsesse Athena.

Joachim og Marie blev længe

Joachim og Marie samt børnene var hos dronning Margrethe og prins Henrik en lille times tid, før de forlod slottet i det nordlige Sjælland. Tidligere på dagen var også kronprinsparret på Fredensborg Slot for at være tæt på prins Henrik.

Mary og Frederik havde de store børn med

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var sammen med deres to store børn, prins Christian og prinsesse Isabella, hos prins Henrik og dronning Margrethe i ganske lang tid, før de kørte hjem. Den særlige dag på Fredensborg Slot kommer ovenpå flere dage for prins Henrik på Rigshospitalet, hvor han også har været omgivet af sine kære.

Du kan læse alt om den svære situation for den kongelige familie i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Læs mere om: