2. aug. 2015
Af af Trine Larsen

Prins Joachim og vennerne vandt

En glad prins Joachim ved siden af makkeren Tom Kristensen på sejrspodiet efter dagens race i Copenhagen Historic Grand Prix.
En glad prins Joachim ved siden af makkeren Tom Kristensen på sejrspodiet efter dagens race i Copenhagen Historic Grand Prix. Prins Henrik sad naturligvis på sin faste plads - på farmands skuldre.
Birger Storm/BILLED-BLADET
Prins Joachim og Tom Kristensen kørte sig ind på en 3. plads til Pro-Am løbet på Bellahøj Park. De var tilfredse og glade - og prinsesse Marie var stolt af sin mand.

Prins Joachim og hans team-kammerater fra Cortina Racing var alle tre på vinderpodiet i Royal Pro-Am ved Copenhagen Classic Grand Prix på Bellahøj Park.

Champagnen sprang, humøret var højt og med sin yngste søn på skuldrene, kunne prins Joachim inkassere ikke alene et Tissot-ur fra Hvelplund, men også blomster og især et sejrskys af prinsesse Marie.

Prins Joachim gør Marie stolt

Prinsesse Marie var synligt stolt af sin mands præstationer på racerbanen, hvor prins Joachim kørte såkaldt Royal Pro-Am sammen med den professionelle racer-kører og 9-dobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen, i prinsens Ford Lotus Cortina fra 1965.

I Pro-Am deler en professionel og en amatør samme bil. Først kører amatøren og derefter tager den professionelle kører over.

Prins Joachim og Tom Kristensen var bagud

Længe så det ud til, at far og søn, Jesper og Nicolai Sylvest skulle løbe med sejren, men vognens gearkasse drillede midt i løbet søndag eftermiddag, og prinsen og hans venner kunne derfor kort efter indtage vinder-skamlen.

Tom Kristensen og prins Joachim måtte se sig slået af prinsens bedstes ven, Oscar Siesbye og Dindo Capello på andenpladsen, mens deres team-kammerat Martin Berner og Michael Christensen kunne indtage førstepladsen.

Læs mere om: