Prins Joachim om danskernes støtte: Det gik lige i hjertet

Prins Joachim. 

Prins Joachim. 

Foto: Mikael Rieck
Den store støtte fra danskerne betød enormt meget for prins Joachim, da han blev ramt af en blodprop i juli. Det fortæller prinsen i et ekslusivt interview med DR.

Danskerne kunne søndag aften for første gang opleve prins Joachim tale om den blodprop i hjernen, der ramte ham i sommer, i et længere interview.

Det var DR's internationale korrespondent Stéphanie Surrugue, der tidligere på ugen havde talt med prins Joachim på hans kontor på den danske ambassade i Paris.

Utrolig varmende

Under interviewet, der varede omkring otte minutter, spurge Stéphanie Surrugue også, om prins Joachim kunne mærke den støtte, der kom fra Danmark i den svære periode, efter at han var blevet ramt af blodproppen. 

Og det svarede prins Joachim bekræftende på. 

- Det var utrolig varmende og det var også noget, som vi allesammen mærkede. Så den sympati, som kom os allesammen i møde, den er virkelig gået lige i hjertet på os, lød det fra ham. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Dronningen takkede

Dronning Margrethe takkede kort efter prins Joachims indlæggelse i juli gennem en pressemeddelelse varmt for al den sympati, som blevet vist den kongelige familie.

Prins Joachim begyndte i midten af september i sin nye stilling som Danmarks forsvarsattaché i Paris.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden