Torsdag, 7. maj 2020 - af Christinna Braun

Prins Joachim sender vigtig hilsen fra Schackenborg

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Mikael Rieck
Fra slotshaven på Schackenborg Slot sender prins Joachim en vigtig hilsen til en bestemt gruppe mennesker.

I over 25 år har prins Joachim gjort en stor indsats for Diabetesforeningen, hvor han er protektor. Det er til denne forenings medlemmer, prins Joachim sender en helt særlig hilsen i denne tid.

Det gør han i et videoklip, som Diabetesforeningen har lagt op på deres facebookside, der hedder Diabetesforeningen. Også Kongehuset har på deres facebookside delt videoen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vores hverdag er ændret

I klippet ses en afslappet prins Joachim, der fra slotshaven på Schackenborg Slot, begynder sin hilsen med ordene: ”Coronavirus har ændret vores hverdag. Ikke kun i Danmark, men i hele verden”. Her fortæller prins Joachim om, hvordan foreningens medlemmer skal huske at bruge hinanden i denne tid, hvor man kan føle sig udsat og udfordret – især hvis man er i risikogruppen.

Brug hinanden

Prins Joachims vigtigste budskab i det fine klip er, at man skal huske at bruge hinanden som medlemmer i Diabetesforeningen.

- Vær med i det fællesskab. Brug det netværk, del dine spørgsmål, og vær med til at besvare andres spørgsmål, siger prins Joachim i klippet.

Se prins Joachims hilsen fra slotshaven på Schackenborg ved at klikke her.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden