Prins Joachim sender vigtig hilsen fra Schackenborg

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Mikael Rieck
Fra slotshaven på Schackenborg Slot sender prins Joachim en vigtig hilsen til en bestemt gruppe mennesker.

I over 25 år har prins Joachim gjort en stor indsats for Diabetesforeningen, hvor han er protektor. Det er til denne forenings medlemmer, prins Joachim sender en helt særlig hilsen i denne tid.

Det gør han i et videoklip, som Diabetesforeningen har lagt op på deres facebookside, der hedder Diabetesforeningen. Også Kongehuset har på deres facebookside delt videoen.

Vores hverdag er ændret

I klippet ses en afslappet prins Joachim, der fra slotshaven på Schackenborg Slot, begynder sin hilsen med ordene: ”Coronavirus har ændret vores hverdag. Ikke kun i Danmark, men i hele verden”. Her fortæller prins Joachim om, hvordan foreningens medlemmer skal huske at bruge hinanden i denne tid, hvor man kan føle sig udsat og udfordret – især hvis man er i risikogruppen.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Brug hinanden

Prins Joachims vigtigste budskab i det fine klip er, at man skal huske at bruge hinanden som medlemmer i Diabetesforeningen.

- Vær med i det fællesskab. Brug det netværk, del dine spørgsmål, og vær med til at besvare andres spørgsmål, siger prins Joachim i klippet.

Se prins Joachims hilsen fra slotshaven på Schackenborg ved at klikke her.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden